Versier je huis als nooit tevoren met deze 5 originele Sinterklaasdecoraties

Versier je huis als nooit tevoren met deze 5 originele Sinterklaasdecoraties

Versier je huis als nooit tevoren met deze 5 originele Sinterklaasdecoraties

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het tijd is om je huis in feestelijke sferen te brengen. Met deze 5 originele Sinterklaasdecoraties zorg je voor een unieke en gezellige uitstraling. Of je nu een traditionele of moderne stijl hebt, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en ga aan de slag met deze creatieve ideeën!

1. Gepersonaliseerde Sint-slinger

Een slinger is een klassieke en leuke manier om je huis te versieren. Maak het extra speciaal door een gepersonaliseerde Sint-slinger te maken. Schaf letters aan van het Sinterklaasalfabet en maak de naam van je gezin. Hang de slinger op in de woonkamer, de hal of boven de eettafel. Het zal een echte eyecatcher zijn en de kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen naam te zien!

2. Creatieve raamstickers

Versier je ramen met leuke en creatieve raamstickers. Teken of print sinterklaasfiguren uit en knip ze uit. Plak ze vervolgens op je ramen voor een speels effect. Je kunt ook kiezen voor raamstickers in de vorm van pakjes, pepernoten of mijters. Het voordeel van raamstickers is dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn en geen sporen achterlaten op je ramen.

3. Sinterklaasboom

Een echte kerstboom is natuurlijk prachtig, maar waarom zou je geen Sinterklaasboom in huis halen? Een Sinterklaasboom is een speciale boom die versierd wordt met typische Sinterklaasornamenten zoals zakjes met pepernoten, chocoladeletters en kleine cadeautjes. Zorg voor een mooie boom en plaats deze in de woonkamer. Het zal zeker de aandacht trekken en zorgen voor een feestelijke sfeer.

4. Geurige Sinterklaaskaarsen

Kaarsen zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar kunnen ook een heerlijke geur verspreiden. Kies voor speciale Sinterklaaskaarsen met bijvoorbeeld de geur van speculaas, marsepein of kruidnootjes. Steek de kaarsen aan en geniet van de heerlijke geuren die je huis vullen. Combineer dit met de andere decoraties en je hebt een echte Sinterklaassfeer gecreëerd.

5. Originele Sinterklaaskrans

Een krans is een populaire decoratie tijdens de feestdagen, maar waarom zou je geen originele Sinterklaaskrans maken? Maak een krans van takken of mos en versier deze met typische Sinterklaaselementen zoals mijters, pakjes, pepernoten en chocoladeletters. Hang de krans aan de voordeur of aan de muur in de hal. Het geeft je huis een warm en feestelijk welkom.

Met deze 5 originele Sinterklaasdecoraties geef je je huis een unieke en gezellige uitstraling tijdens deze feestelijke periode. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer de decoraties op een manier die bij jouw stijl past. Wees niet bang om iets nieuws te proberen en maak van Sinterklaas een nog specialere tijd voor jou en je gezin!

Reacties zijn gesloten.