Sinterklaas Surprise Ideas: Originele cadeauverpakkingen voor je surprise

Sinterklaas Surprise Ideas: Originele cadeauverpakkingen voor je surprise

Sinterklaas Surprise Ideas: Originele cadeauverpakkingen voor je surprise

Het heerlijk avondje vol gezelligheid en cadeautjes komt er weer aan: Sinterklaas! Een belangrijk onderdeel van dit feest zijn de surprises, waarbij je een cadeau op een originele manier verpakt. Maar soms kan het bedenken van een leuke surprise best lastig zijn. Daarom hebben wij een aantal ideeën voor originele cadeauverpakkingen voor je surprise verzameld. Zo zorg je voor een geslaagd Sinterklaasfeest waar iedereen van kan genieten!

Kubus Surprise

Een leuke en verrassende manier om je cadeau te verpakken, is in de vorm van een kubus. Maak hiervoor een doosje van karton dat precies om het cadeau past. Vervolgens kun je de buitenkant van de kubus versieren met inpakpapier, stickers, linten of verf. Je kunt de kubus ook nog een extra twist geven door er geheime vakjes in te maken, waar je kleine cadeautjes in verstopt.

Puzzel Surprise

Een puzzel surprise is niet alleen leuk om te maken, maar ook om uit elkaar te halen. Kies een grote puzzel en bevestig het cadeau aan de achterkant van een van de stukjes. Vervolgens kun je de puzzelstukjes één voor één inpakken in cadeaupapier. De ontvanger moet de puzzel oplossen om bij het cadeau te komen. Zo combineer je het plezier van het puzzelen met het uitpakken van een cadeau.

Dieren Surprise

Een dieren surprise is altijd een succes. Kies het favoriete dier van degene voor wie je de surprise maakt en ga aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld een kartonnen dierenkop maken en het cadeau in de mond of achter het hoofd verstoppen. Versier de dierenkop met verf, stof, papier-maché of andere materialen. Zo maak je een unieke en persoonlijke surprise.

Boek Surprise

Is degene voor wie je de surprise maakt een boekenliefhebber? Dan is een boek surprise een perfect idee! Maak hiervoor een grote boekvormige doos van karton en beplak deze met inpakpapier. Je kunt ook de titel en de naam van de ontvanger op het boek schrijven of printen. Verstop het cadeau in de doos en maak eventueel nog geheime vakjes voor extra verrassingen.

Muzikale Surprise

Voor de muziekliefhebbers kun je een muzikale surprise maken. Maak bijvoorbeeld een trommel of een gitaar van karton en versier deze met verf en glitters. Plaats het cadeau in de trommel of bevestig het cadeau aan de achterkant van de gitaar. Voor een extraatje kun je een muziekdoosje inbouwen, zodat er muziek klinkt bij het openen van de surprise.

Slotgedachte

Met deze originele cadeauverpakkingen voor je surprise zorg je voor een feestelijke en verrassende Sinterklaasviering. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk een unieke manier om je cadeau te verpakken. De ontvanger zal versteld staan van jouw creatieve talent en het Sinterklaasfeest wordt er alleen maar leuker door. Veel knutselplezier en een fijne Sinterklaas!

Reacties zijn gesloten.