Maak je eigen Sinterklaas accessoires: Knutsel plezier voor iedereen

Maak je eigen Sinterklaas accessoires: Knutsel plezier voor iedereen

Maak je eigen Sinterklaas accessoires: Knutsel plezier voor iedereen

DIY Sinterklaas accessoires voor jong en oud

De decembermaand komt eraan en dat betekent dat Sinterklaas weer in het land is! Wil jij je huis in Sinterklaas-sferen brengen en je eigen unieke Sinterklaas accessoires maken? Lees dan snel verder voor leuke knutselideeën voor jong en oud!

Pietenmuts en mijter

Bij Sinterklaas kunnen de Pietenmuts en de mijter natuurlijk niet ontbreken. Deze bekende Sinterklaas accessoires kun je gemakkelijk zelf maken. Gebruik gekleurd papier, wiebelogen en wat lijm om een Pietenmuts te maken. Versier hem met veertjes of glitter voor een extra feestelijk effect. Voor een mijter kun je een stuk stevig papier of karton gebruiken en deze versieren met goudkleurige verf, glitters of zelfs kleine nepedelstenen.

Schoenzet accessoires

Naast de schoen zetten voor Sinterklaas kun je ook de schoen zelf versieren. Maak bijvoorbeeld leuke schoenklompjes van hout of papier-maché. Deze kun je verven in vrolijke kleuren en versieren met Sinterklaas afbeeldingen. Ook kun je tijdelijke tattoos maken met speciale inkt en sjablonen. Zo kan iedereen zijn eigen schoenen helemaal in Sinterklaasstijl pimpen!

Sinterklaas slingers

Versier je huis met vrolijke Sinterklaas slingers. Deze kun je zelf maken door bijvoorbeeld stroken gekleurd papier aan elkaar te nieten, of door figuren zoals mijters en pakjes uit te knippen en deze aan een touwtje te rijgen. Je kunt ook kant-en-klare Sinterklaas stickers gebruiken en deze op een touwtje plakken. Hang de slingers op in de woonkamer, de hal of in de kinderkamer voor een extra gezellige Sinterklaas sfeer.

Sinterklaas surprise accessoires

Ben je van plan om een Sinterklaas surprise te maken? Maak het extra bijzonder door zelf accessoires toe te voegen. Denk aan zelfgemaakte cadeau labels, gedecoreerd inpakpapier of eigen gemaakte cadeauzakjes. Deze personal touch zorgt ervoor dat jouw Sinterklaas surprise eruit springt en maakt het geven van de surprise nog leuker!

Veelzijdige Sinterklaas accessoires voor een geslaagd feest

Met deze zelfgemaakte Sinterklaas accessoires zorg je voor een unieke en feestelijke sfeer in huis. Of je nu gaat knutselen met je kinderen of zelf aan de slag gaat, er is voor ieder wat wils. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het plezier van het zelf maken van Sinterklaas accessoires. Maak er een gezellige en bijzondere Sinterklaastijd van!

Reacties zijn gesloten.