Maak indruk op Sinterklaas met deze 8 originele versiertips

Maak indruk op Sinterklaas met deze 8 originele versiertips

Maak indruk op Sinterklaas met deze 8 originele versiertips

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren en je schoen te zetten. Wil jij dit jaar indruk maken op de goede Sint en zijn Pieten? Lees dan snel verder, want wij hebben 8 originele versiertips voor je verzameld.

Vrolijke versiering voor de voordeur

De eerste indruk is het belangrijkst, dus begin met het versieren van je voordeur. Hang een vrolijke Sinterklaas krans op en zet een paar leuke schoenen voor de deur. Tover een glimlach op het gezicht van de Sint zodra hij arriveert.

Een gezellige Sinterklaashoek

Creëer een gezellige Sinterklaashoek in je woonkamer. Zet een tafeltje neer met daarop een Sinterklaasboek, pepernoten en een mooie Sinterklaaskaars. Versier de hoek met Sinterklaas slingers en zorg voor sfeervolle verlichting.

Pietenpost

Maak een Pietenposthoek waar je kinderen hun verlanglijstjes kunnen neerleggen. Gebruik hiervoor een mooie mand of een kleurrijke doos. Hang er een bord bij waarop staat “Pietenpost” en gebruik verschillende kleuren stiften om het geheel nog vrolijker te maken.

Sinterklaasraam

Geef je ramen een make-over met raamstickers in Sinterklaas-thema. Kies voor grappige Pieten, Sinterklaas op zijn paard of een afbeelding van de stoomboot. Zo laat je aan iedereen zien dat Sinterklaas bij jou op bezoek is.

Gepersonaliseerde slingers

Maak je eigen slingers met foto’s van de kinderen erop. Print de foto’s uit, knip ze in een leuke vorm en plak ze aan een touw. Hang de slingers op in de woonkamer en geniet van de persoonlijke touch. Dit zal zeker indruk maken op de Sint.

Sfeervolle verlichting

Gebruik sfeervolle verlichting om je huis een gezellige sfeer te geven. Denk aan kleine lampjes in de vorm van sterretjes, lantaarns met kaarsen of waxinelichtjes in glazen potjes. Hiermee creëer je een warme en feestelijke ambiance.

Creatieve cadeaupapier

Maak van het inpakken van cadeautjes een creatieve bezigheid. Gebruik verschillende soorten inpakpapier, lintjes en versieringen om de cadeautjes extra mooi te maken. Doe er een persoonlijke boodschap bij voor de ontvanger en de Sint zal versteld staan van jouw presentatie.

Zet een Sinterklaasliedje op

Maak je versieringen compleet met vrolijke Sinterklaasliedjes op de achtergrond. Zet een cd op met bekende Sinterklaasliedjes of speel ze af via een muziekstreamingdienst. Zo geniet je nog meer van de sfeer en zorg je voor een feestelijke ambiance.

Met deze 8 originele versiertips maak jij zeker indruk op Sinterklaas en zijn Pieten. Vergeet niet om je schoen op tijd te zetten en te genieten van het gezellige Sinterklaasfeest. Hopelijk is dit jaar de zak van Sinterklaas extra goed gevuld!

Reacties zijn gesloten.