Creëer een warme sfeer met deze 7 verrassend leuke Sinterklaasversieringen

Creëer een warme sfeer met deze 7 verrassend leuke Sinterklaasversieringen

Creëer een warme sfeer met deze 7 verrassend leuke Sinterklaasversieringen

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om ons klaar te maken voor het gezellige sinterklaasfeest. Naast het kopen van cadeautjes en het zetten van je schoen, is het ook leuk om je huis helemaal in de sinterklaassfeer te brengen. Met de juiste versieringen creëer je een warme en feestelijke sfeer. In dit artikel delen we 7 verrassend leuke Sinterklaasversieringen die je huis omtoveren tot een waar sinterklaasparadijs.

Vrolijke raamdecoratie

Met vrolijke raamdecoratie breng je direct sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor raamstickers met afbeeldingen van Sinterklaas, zijn Pieten en pakjes. Je kunt ze gemakkelijk op de ramen plakken en ze zijn ook weer eenvoudig te verwijderen. Op deze manier creëer je een gezellige sfeer zowel binnen als buiten.

Hangende Sinterklaasdecoratie

Hangende sinterklaasdecoratie is een leuke manier om je huis een feestelijke touch te geven. Denk aan slingers met sinterklaasmotieven of papieren ornamenten in de vorm van Sinterklaas, zijn paard en de Pieten. Hang ze op in de woonkamer, keuken of gang en je huis ziet er meteen feestelijk uit.

Sint en Piet in de tuin

Wil je ook buiten een warme sfeer creëren? Plaats dan een Sinterklaas en Zwarte Piet in de tuin. Je kunt ze bijvoorbeeld bij de voordeur zetten of in de voortuin. Hiermee geef je je huis een echte sinterklaasuitstraling en het ziet er meteen gezellig uit voor iedereen die langsloopt.

DIY Sinterklaaskrans

Ben je creatief en hou je van knutselen? Maak dan een DIY Sinterklaaskrans voor aan de voordeur. Neem een simpele krans van stro of piepschuim en versier deze met Sinterklaaslinten, snoepgoed en kleine cadeautjes. Hang de krans aan de voordeur en je hebt meteen een prachtige eyecatcher.

Geur van sinterklaas

Naast de visuele versieringen, is de geur ook belangrijk voor de sinterklaassfeer. Denk aan geurkaarsen met pepernoten- of speculaasgeur. Steek deze aan en je huis ruikt direct naar sinterklaaslekkernijen. Daarnaast kun je ook een pan water met kaneelstokjes en sinaasappelschijfjes op het fornuis zetten. Dit zorgt voor een heerlijke geur in huis.

Sinterklaasboom

Een Sinterklaasboom is een leuke variant op de traditionele kerstboom. Zet een mooie boom in de woonkamer en versier deze met Sinterklaashangers, zoals kleine schoentjes, mijters en pakjes. Ook kun je ervoor kiezen om de boom te versieren met chocoladeletters. Dit geeft een extra feestelijk tintje aan je interieur.

Sfeervolle verlichting

Tot slot mag sfeervolle verlichting niet ontbreken in je sinterklaasversieringen. Denk aan warm witte kerstverlichting die je langs de trapleuning of langs de vensterbank kunt draperen. Ook kun je een mooie tafeldecoratie maken met lichtjes en sinterklaasaccessoires. Dit zorgt voor een gezellige en warme sfeer in je huis.

Met deze 7 verrassend leuke Sinterklaasversieringen tover je je huis om tot een gezellig sinterklaasparadijs. Kies de versieringen die bij jou passen en creëer een warme en feestelijke sfeer. Geniet samen met je familie en vrienden van deze bijzondere tijd van het jaar.

Reacties zijn gesloten.