15 budgetvriendelijke tips voor het inrichten van je huis in Sinterklaasstijl

15 budgetvriendelijke tips voor het inrichten van je huis in Sinterklaasstijl

15 Budgetvriendelijke tips voor een Sinterklaasstijl inrichting

1. Sinterklaas raamstickers

Transformeer je ramen in een vrolijke Sinterklaasversiering met raamstickers. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk aan te brengen en geven direct een feestelijke sfeer aan je huis.

2. Sinterklaas slingers en ballonnen

Hang Sinterklaas slingers en ballonnen op om je huis in een feeststemming te brengen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en zorgen voor een gezellige en kleurrijke look.

3. Sinterklaas doeken en kussenslopen

Vervang je normale doeken en kussenslopen tijdelijk door Sinterklaas varianten. Dit geeft je interieur een speelse touch en is een goedkope manier om in de sfeer te komen.

4. Sinterklaas decoratie op de salontafel

Plaats Sinterklaasdecoratie zoals kleine cadeautjes, chocoladeletters en pepernoten op je salontafel. Dit zorgt niet alleen voor een feestelijke uitstraling, maar is ook nog eens lekker om van te snoepen.

5. Sinterklaas servies

Serveer je maaltijden op Sinterklaas servies. Dit is vaak goedkoop verkrijgbaar en geeft een leuke twist aan je etentjes tijdens deze periode.

6. Sinterklaas muurstickers

Geef je muren een Sinterklaasthema met muurstickers. Dit is een betaalbare optie om je huis om te toveren tot een Sinterklaasparadijs.

7. Sinterklaas verlichting

Voeg Sinterklaas verlichting toe aan je interieur. Denk aan leuke lampjes in de vorm van Sinterklaas, de Pieten of pakjes. Dit zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer in huis.

8. Sinterklaas knutselwerkjes

Maak samen met je kinderen Sinterklaasknutsels, zoals zelfgemaakte Sinterklaas slingers, mijters of Pietjes. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar het creëert ook een persoonlijke en unieke touch aan je decoratie.

9. Sinterklaas plaatskaartjes

Voor een Sinterklaasfeest kun je plaatskaartjes maken in de vorm van mijters of schoenen. Dit geeft een leuke twist aan de tafelsetting en is een creatieve manier om je gasten te verwelkomen.

10. Sinterklaas mandje met snoepgoed

Zet een mandje neer met Sinterklaas snoepgoed zoals kruidnoten, chocoladeletters en marsepeinen figuurtjes. Dit staat niet alleen leuk als decoratie, maar nodigt ook uit om te snoepen.

11. Sinterklaas tafelkleed

Vervang je normale tafelkleed tijdelijk door een Sinterklaas variant. Dit zorgt direct voor een feestelijke uitstraling tijdens het eten.

12. Sinterklaas boeken en kleurplaten

Leg Sinterklaasboeken en kleurplaten op de salontafel voor de kinderen. Zo kunnen ze zich vermaken en in de Sinterklaasstemming komen.

13. Sinterklaas cadeauhoekje

Creëer een speciaal hoekje in huis waar je de Sinterklaascadeautjes neerlegt. Dit geeft een feestelijk tintje aan je interieur en maakt het wachten op Pakjesavond nog leuker.

14. Sinterklaas adventskalender

Maak je eigen Sinterklaas adventskalender met kleine cadeautjes of snoepjes voor elke dag tot aan Pakjesavond. Dit is niet alleen een leuke manier om af te tellen, maar ook een mooie decoratie voor je huis.

15. Sinterklaas geurkaarsen

Steek Sinterklaas geurkaarsen aan om je huis te vullen met de heerlijke geur van speculaas, mandarijn en pepernoten. Dit zorgt voor een extra sfeervolle beleving.

Met deze budgetvriendelijke tips kun je op een betaalbare manier je huis inrichten in Sinterklaasstijl. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een feestelijke en gezellige tijd van!

Reacties zijn gesloten.